Diskuse

program SPD

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K74a88r70e95l 22C19a49c44h

7. 7. 2021 15:39

Pane Borovče, zhodnotil jste politický program SPD. Já zase zhodnotím váš článek. Je zmatený. Pochybuji, že takový text někomu pomůže k orientaci v programu SPD. Pravděpodobně se neumíte vžít do čtenářů vašeho textu. Na konci úvodu jste se trefil do černého slíbenou odměnou pro borce, který najde veškeré pravopisné chyby. Těch je tam takové množství, včetně opravdu hrubých, že by to zaměstnalo celý slavný CERMAT.

0 0
možnosti

program hezký, ale známe to - nakonec vždycky vyhraje blbá většina

0 0
možnosti

Dáváte si práci, s posuzováním programů stran ..to by bylo chvályhodné.

Ale co naplat, sebevětší snaha.. když je chyba ve východisku, v samotném principu.. je naprosto zbytečná a marná.

"Nikdy jsem tuhle stranu nebral vážně. Jasně vznikla jen pro vydělání peněz."

Tohle je jasný předsudek, který nutně musí zkreslit jakékoli hodnocení. Stačí tyto dvě věty ..a ani nemá smysl, číst to dále. A to nejsem voličem této strany.

Copak si nedovedete představit, že někdo může svoje názory myslet vážně? Jen proto, že vám to připadá divné (či spíše, že "se to píše")? Já v programu SPD ne všemu rozumím (např. přímá demokracie a pod.) a ne se vším souhlasím.. ale v porovnání s ostatními stranami tam vidím alespoň větší konzistentnost a zásadovitost pokud jde o programové proklamace a reálnou politiku v prosazování svých priorit.

Ty bláboly o populismu a vydělávání peněz jsou jen subjektivní dojmy a propagandistické nálepky (to nechte na každém, ať si udělá obrázek sám). Ale jestli chce někdo něco objektivně hodnotit, nemůže vycházet z laciných a kategorických premis typu "Jasně vznikla jen pro..".

Když je hodnocení postavené na předsudcích, všechno ostatní je už na prd bez ohledu na vynaloženou práci. Díky vaší "upřímnosti" jsem si sice ušetřil čas dalším čtením. Ovšem z vlastní blbosti (resp.potřebě reagovat na cizí blbost) jsem ho zase ztratil psaním tohoto příspěvku.

:-/

7 0
možnosti

Mimochodem, co je to populismus? Když nějaká strana zohledňuje zájmy voličů. Když strana je ideologická, zajímá ji hlavně její ideologie. Ve skutečnosti v zákulisí rejžují političtí byznysmeni.

0 0
možnosti

!! SPD+KSČM+Trikolora = 15% Poslední dobou až 20%, protože antisytémové strany berou před volbami na síle. !!

0 0
možnosti

J54a59n 82R72á63ž

6. 7. 2021 11:11

Co je např. na Trikolóře nesystemové? Považujete tuto stranu za nesystémovou jen proto, že nezapadá do Vašeho systému uvažování?

0 0
možnosti
Foto

Porovnávat politické programy stran s obecně zažitými tezemi současného režimu, s kterými jste se patrně seznámil ve škole či je čerpáte z mainstreamové propagandy je kontraproduktivní. Politické strany se neucházejí o přízeň propagandy, to by pak měly všechny stejný propgram. Ony se ucházejí o přízeň voličů a ti, kteří si své místo ve společnosti a své zájmy uvědomují, je pak podle toho volí. Samozřejmě, část nezkušených voličů, kteří jsou propagandou obvykle hodnoceni jako nadprůměrně inteligentní (resp. vzdělaní atd. atd.) si své postavení neuvědomuje a volí pak to, co jim propaganda podsouvá.

0 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS