Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Žádné body ze svého volebního programu nikdy splnit nemusí a vůbec nic se jim za to nestane a přesto si peníze od státu vyinkasují. Pouze naivní blázen a osel si může ještě po 30 letech myslet, že politikové vstupují do politiky, aby sloužili lidem. Túdle nudle a houbelec - jen o snadno získané prachy jim jde - a o nic jiného!! ;-(

0 1
možnosti

Jenom sloužit lidem nemohou, část a ne malá potřebuje bič jen málo cukru.

0 0
možnosti

Hodnocení mi připadne obdobně subjektivní jako hodnocený program. Třeba se u nás vyrábí klíčová komponenta vakcíny Novavax, jde o věc technologické nabídky a poptávky.

0 0
možnosti

Gramatiku nehodnotím, i přes určitý pokrok, chce to ještě hodně pilovat.

Každopádně rozbor programu je základní věc, co by si měl každý, aspoň u svého favorita, udělat. Nejlépe pak hlavní body zájmu porovnat s dalšími stranami. To by mělo částečně eliminovat plakátová hesla "umělecky" vyhlazených kluků a holek. Zřejmě to má fungovat, když Prchal pro přísahajícího Šlachtu reinkarnoval minulé Babišovi kampaně. Tuhle informaci o marketingu Prchalova týmu Babiš osobně potvrdil. Voliči (ti nezaslepení) konečně Babiše prokoukli a houfně zdrhají. Jsou naštvaní a frustrovaní a tak ti levicovější jsou j Pirátům, pravicovější k ODS a radikálové k SPD. Prchalův tým vyhodnotil, že jejich návrat je nemožný a šanci má jedině strana pro naštvané, která bude hlásat, že všechny pozavírá (teda kromě těch ve střetu zájmů, že). Je možné, že když Šlachta končil u celníků v listopadu 2019, tak už byl plán "ANO Béčko" připravován jako rezerva, na kterou nakonec taky došlo. Z tohoto pohledu je hodnocení a rozborka programu jen slohové cvičení nad jiným slohovým cvičením z pera Prchalova týmu. S hodnotami a skutečností nemá program žádnou spojitost.

Nicméně, vaše celkově liberální a pragmatické uvažování se občas vymkne. Třeba v otázce Eura, my nemáme ani páru kolik nás vlastně stojí udržení vlastní měny, kolika útokům spekulantů čelíme, jak ČNB drží inflaci pod 3% (to je na rozborku změn spotřebního koše a systému výpočtu ČSÚ), jak a proč drží nízkou sazbu úroků. Kolik vlastně stojí daňového poplatníka činnost a rozhodnutí naší ČNB, stovky miliard zahučely jen do intervencí za Kč. Pokud bychom měli Euro, nepotřebujeme Hradem řízeného Rusnoka.

Dotace do zaměstnávání OZP šetří státní kase peníze a plní profese, které by nikdo jiný nedělal (kdo myslíte že ve firmách většinou uklízí?), leda ti migranti, které taky nechcete. Problém s migranty si západní země vyrobili v koloniálních dobách a nyní za své chyby platí, je celkem jisté, že si s tím problémem časem i poradí.

4 0
možnosti

Mohl by vytvořit koalici s Babišem, jmenovalo by se to pak "Křivá přísaha"

4 2
možnosti
  • Počet článků 104
  • Celková karma 9,20
  • Průměrná čtenost 417x
elektrikář, investor začátečník (7let), student "rakouské" ekonomiky ....

Seznam rubrik