Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stále se míchá periodická klimatická změna, která tu řádí už od prvních chvil vzniku Země, s lokálním znečištěním životního prostředí. A s drancováním přírodních zdrojů. To může člověk ovlivnit a nějaký pokrok je v tom vidět.

A pokud někdo myslí, že tu klimatickou změnu zastavíme, nebudeme-li produkovat CO2, ať to nejprve sdělí Číně a Indii.

0 0
možnosti

J78i32r44i 33T22i68c57h85y

16. 10. 2021 17:12

Nejhorsi je, ze v tom "boji" proti zmenam podnebi se stale omila snizovani vyplodu kyslicniku uhliciteho, ktery ma nepatrny vliv na oteplovani.

0 0
možnosti

Asi to bude stejne jako s Gottwaldovym, Zapotockeho, Novotneho, Svobodovym a Husakovym bojem za mir. ;-D

0 0
možnosti
Foto

J36i16ř70í 10K70i15n30d59l

16. 10. 2021 17:03

RvRvRvRvAby se člověk mohl najíst, potřebuje energii. Potřebuje ji k orbě, k výrobě a distribuci hnojiv, k přivádění vody, ke sklizni, k dopravě, ke zpracování, ke skladování a chlazení... Absence energie znamená chudobu. Dostupnost energie je předpokladem průmyslového rozvoje, a tím i šancí vytvořit pracovní místa pro přebytečné mladé muže. Hlad po energii znamená násilí, boj o holý život, krutost silných vůči slabým

0 0
možnosti

Hodně štěstí při přesvědčování. Správně jste napsal, že problém není na straně výroby energie, ale její spotřeby. Každý ekologista může začít u sebe a zveřejnit soupis spotřebičů ve své domácnosti a na svém pracovišti, které pokládá za samozřejmost. Jak často ten spotřebič zapne a jakou dobu běží, například surfování na internetu a sociální síti vyžaduje u notebooku příkon 90W a dobrý stolní počítač i 400W. Telefon se zase musí pravidelně nabít. A proč má zveřejnit první ekologista? Ti chtějí změnu jako první, tedy ti mají jít první příkladem.

1 0
možnosti

Hlavne by se nad tim meli zamyslet ti zdejsi diskuteri kteri si do zasoby nakoupili ty tepelne koule aby protestovali proti zakazu vyroby zarovek z Bruselu.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS