Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Dobré ráno, pane Borovče. Škoda, že jste nic nepochopil. A sice to, že tímto způsobem svoje články dehonestujete. Ano, je pro mě čeština důležitá, neb je to můj rodný jazyk. Na znalost shody přísudku s podmětem nepotřebujete znát žádné vzácné zdroje. Btw. pokud si za korekci článků platíte, tak tato osoba Vám poskytuje "medvědí službu". Hezký den přeji.

0 0
možnosti
MK

Vzkaz autorovi - dovzdělejte se v českém jazyce. Pokud je to nemožné, požádejte někoho známého, blízkého, aby Vám pomohl s korekcí.

1 0
možnosti
Foto

Za korekci platím. Ale k tomuhle tématu nevyšli vzácné zdroje. Pokud je pro vás čeština důležitá můžete darovat vzácné zdroje, nebo jen pro sebe si zajistit korekci článku, když to u mě nevyjde.

0 0
možnosti
JM

J70a41n 97M70a11r58e53k

15. 10. 2022 16:43

Dočetl jsem to jen po slova 'kdy bychom' a 'risku jí' Lidi naučte se česky, než něco začnete psát.....

1 1
možnosti
Foto

To mi vůbec nevadí. Informace jsou jen pro schopné.

0 1
možnosti
SB

Rusy nepřijímat!

My na to musíme být obezřetnější než Západoevropané.

Nás mají zafixovány jako svou gubernii. A ti nejen Putinovi fanoušci, nýbrž i ti, kteří před ním utíkají.

Ty dvě skupiny Rusů se neshodnou v otázce vnitřního uspořádání Ruska. Ale v otázce, že Česko patří Rusku, se náramně shodnou. Ti nás nebudou respektovat v naší vlastní zemi a budou se chovat, jako kdyby jim tady všechno patřilo a jako kdybychom my byli ten póvl, který si proti vší spravedlnosti dovoluje žít v Čechách a na Moravě a zabírat tady místo právoplatným vlastníkům té oblasti, tedy lidem s ruským mateřským jazykem.

Budou tady dělat stejný nepořádek jako muslimové v západní Evropě.

6 0
možnosti
Foto

Rusko přestane být hrozbou, až se rozpadne na několik samostatných částí. I z tohoto důvodu by bylo dobré, kdyby na ty, co nyní utíkají, působila naše propaganda a náš styl života. Na ty co utíkají je potřeba dívat se skrze každého jednotlivce. I v Německu, v určitém okamžiku, byla většina Němců uchvácená a nadšená Hitlerem.

Jak ale říkám musí dojít k rozpadu ruského impéria, jinak bude Rus neustálou hrozbou.

2 0
možnosti
JK

Bohužel, rusové mají úplně jinou mentalitu než u nás. A to by byl také hlavní problém.

0 0
možnosti
RJ

Emigrantů s "jinou mentalitou" je v EU potažmo i u nás hezkých pár milionů. A prý to problém není.

1 1
možnosti
RJ

Pokud se sem někdo bude chtít dostat, dostane se, stačí požádat o azyl. Chápu argumenty jak pro tak proti, rozhodně by mělo být rozhodováno na základě každého jednotlivého případu.

0 0
možnosti
Foto

J48i70ř35í 53K41i78n22d32l

15. 10. 2022 14:28

Rusové za 5 století jsou jiní než Evropané a nelze je za Evropany považovat. Oni sami se jako západní Evropané necítí. Rusko nás označilo jako svého nepřítele. A Rusko svého nepřítele, tedy nás, NATO a západní společenství, chce zničit.Naším cílem nemůže být, aby se u nás hromadili dezertéři, to by bylo i bezpečnostní riziko pro náš vlastní stát.

4 3
možnosti
LU

"Rusko nás označilo jako svého nepřítele."8-o

odkaz?

Rusko vyškrtlo štáty EU zo zoznamu priateľských krajín.

Nie ste môj priateľ, takže ste môj nepriateľ?

0 4
možnosti
PK

Ti co by tzv. škodili se sem dostanou - víza x nevíza.

0 0
možnosti
Foto

Je hodně argumentů je přijímat a hodně argumentů je nepřijímat. Podle mne bychom je měli přijímat, ale se zvláštními pravidly. Tito lidé budou po válce obnovovat Rusko. Důležité je, aby veřejně deklarovali, že jsou proti Putinovi a proti zločinům, kterých se jeho armáda dopouští na Ukrajině, ale i jinde.

2 2
možnosti
FL

Jsem pro přijímání Rusů a hlavní důvod je, že ti co utíkají aby nemuseli na frontu, tak nepůjdou na frontu bojovat za Putina proti Ukrajincům. O jde v první řadě, aby Putin neuspěl.

Je ale třeba zvážit, jaká přiznat uprchlým Rusům práva (nejsou to váleční uprchlíci, neprchají před válkou v Rusku, jsou spíše dezertéři). Tady bych zohlednil, že Rusové v průměru se "neumí chovat" v civilizované společnosti. Takže nic takového jako automatický trvalý pobyt, nebo občanství ČR, jenom nějaký dočasný pobyt a ten případně prodlužovat. Na rozdíl od autora považuji ekonomické dopady za méně důležité, ve srovnání s válkou

0 0
možnosti
SB

Jsem proti jakémukoli přijímání Rusů.

2 0
možnosti
  • Počet článků 103
  • Celková karma 9,21
  • Průměrná čtenost 421x
elektrikář, investor začátečník (7let), student "rakouské" ekonomiky ....

Seznam rubrik