Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nějak nedokážu pochopit, proč o složitém problému začne psát někdo, kdo o něm má jen velmi kusé informace a do problému ve skutečnosti vůbec nevidí...

1 0
možnosti
Foto

Protože ekonomické zákony platí i tam, kde si myslíte, že platit nebudou.

0 0
možnosti

M56i90l82a71n 37V79a80r50g97a

30. 11. 2022 14:38

ale , treba si trošku niečo aj naštudovať pred písaním príspevku.

sú tu na SK siet nielen súkromných lekárni , ale aj lekárov a nemocníc. A to pomerne dosť výrazná. lekárne sú takmer všetky súkromné. Obvodný lekári detto + špecialisti. napr. PRO Care a svet zdravia. V tom nie je pes zakopaný. Ale sú tu aj štátne nemocnice, polikliniky a fakultné nemocnice. Je to o dosť zložitejšie ako píšete.

1 0
možnosti
Foto

Problém není v lidech poskytujících zdravotnické služby, ať už je zřizovatel stát, město, nebo soukromá firma či jednotlivec, ale v daném systému státní regulace a státní zdravotnické daně. Opět vítězí ekonomický zákon o nemožnosti ekonomické kalkulace v systému socialistického zdravotnictví.

0 0
možnosti

J40a86n 72R19á70ž

30. 11. 2022 13:52

Systém, že každý má právo zaplacením zdravotní daně automaticky mít zdravotní péči ve všech jejích aspektech zadarmo, aniž by si mohl některé dražší úkony připojistit, musí dřív nebo později ukázat svoje slabé stránky. Sát zdravotnictví ze svého rozpočtu dotovat trvale nemůže a zdravotní pojišťovny, tím, že jsou jen převodníkem státních peněz z rozpočtu do zdravotnictví, a k pojišťovnám mají hodně daleko, skutečné nároky moderního zdravotnictví ufinancovat nemohou.

A to všude, kde je tento systém zaveden.

1 0
možnosti
Foto

Zdravotná starostlivosť je u vás lepšia ako na Sk, aj prístup zdravotníckeho personálu. To by bola dlhá debata, keby som to písala z pohľadu poistenca...Nie všetko je tak ako uvádzate z jedného uhla pohľadu.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS