Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V jádru máte pravdu, ale je to napsané hodně diletantsky.

3 0
možnosti
JV

Je příznačné, že dnešní mladí poučují o minulé době, kterou nezažili, ty, kteří ji pamatují. Tohle je ultrablábol, který byste nebyl schopen bez odkazů na wilkipedii splácat. Věty nedávají mnohdy vůbec smysl, slovosled je záhadou. O gramatice nemá cenu ani psát. Za vámi kritizované doby byste neprošel diktátem z 6. třídy. Po době minulé nijak neprahnu ovšem vaše vyloženě pitomé konstrukty se jen tak nevidí. Jestli vy se zabýváte ekonomikou, tak to teda nazdar.8-o

9 2
možnosti
AT

A úúúúž je to tady :-)

3 0
možnosti
Foto

;-) Extremní socializmus je spíše nyní, a to nejen u nás. Srovnávat současnost s minulostí je ovšem nonsens. Asi nejlépe to vystihl prastarý vtip, dělající si legraci z kom ideologie. ,, Kapitalizmus je založen na vykořistˇování člověka člověkem, zatímco za komunizmu je tomu naopak";-)

3 0
možnosti

Extrémním socialismem je ovšem míněn socialismus v režii komunistické strany se všemi negativy, které to přinášelo (například nemožnost podnikat a cestovat). Určité formy socialismu byly vždy i například ve Švédsku, ale to s totalitním socialismem nedalo srovnávat. Mluvit o "extrémním socialismu" u nás v současné době je absolutní nesmysl. Nechápu, že něco takového může vypadnout z pamětníka.

2 0
možnosti
AT

Očekávám glosu nějakého pamětníka, že vzhledem ke svému věku to nemůžete pamatovat a hodnotit a že se máte naučit psát bez hrubek. Já jako pamětník naopak oceňuji, že jste to celkem vystihl. Bohužel ten sloh je fakt hrozný. Nechte si své články před publikováním opravit nějakou schopnou mladou studentkou nebo učitelkou.

8 0
možnosti
PN

Pamatuji, jak hned po revoluci nadšenci říkali: "Do deseti let se budeme mít jak v Rakousku" a jiní nadšenci odpovídali - "Nesmysl, do PĚTI let". Asi rok toto bylo všude.

1 0
možnosti
AT

Ano, vzpomínám. Bohužel starého vola novým kouskům nenaučíš, o kravách to platí také. Se socialistickým přístupem k práci prostě kapitalismus nevybudujete. A platí to nejen o plebsu, ale i o těch nahoře.

1 1
možnosti
PB

Souhlas, karma...jen ty hrubky tam to fakt citelně kazí.

Služby byli zdarma.

Ty služby nebyli zadarmo...

chtějí slabí stát

6 0
možnosti
LH

A tak není nutné vzpomínat že vše bylo špatné, když se dnes mají všichni lépe a nemají důvod si stěžovat...:-P

0 1
možnosti
AT

Tak minimálně autor blogu nikde nepíše, že "vše bylo špatné".

2 0
možnosti
TB

Smutnější je, že mnozí dnes hlásají naprosto stejné principy, jen se přitom tváří jako hrozně "mladí a cool". A ty hrubky v textu si proboha opravte, jinak souhlas.

2 0
možnosti
Foto

Na produkt současného školství celkem slušný článek. Není na to, cítí-li se člověk spokojený a domnívající se, že žije v nejlepším režimu v historii. Není tomu tak. Základní strategická komodita je pozemek & bydlení. Dostupnost těchto dvou věcí se dnes mladým lidem dramaticky vzdaluje. A o tom to je R^

2 2
možnosti
AT

A kde teda ti mladí bydlí, když se jim to tak dramaticky vzdaluje?

3 0
možnosti
AL

Velmi pěkný článek, škoda jen, že celkový dojem kazí to šílené množství hrubek v něm - i/y a další. Paní učitelka v 7.třídě by to ocenila tak čtyřkou.

11 0
možnosti
  • Počet článků 107
  • Celková karma 7,20
  • Průměrná čtenost 406x
elektrikář, investor začátečník (7let), student "rakouské" ekonomiky ....

Seznam rubrik